3D Визуализация

Ние от Тектоник Студио можем да изработим триизмерна графика на архитектурни обекти и вътрешно обзавеждане за проекти изготвени от нас или по вече изготвени такива.

Често задавани въпроси

Какво представлява 3D визуализацията ?

3D визуализация представлява компютърно пресъздаване на реални обекти (апартаменти, вили, къщи, отделни помещения). Това улеснява в голяма степен възприемането на един интериор или екстериор и дава възможност навреме да бъде направена промяна на различни детайли, разпределение или цветове.Чрез 3D визуализация вие можете да видите как ще изглеждат мечтите ви.

Какви са цените за изработка на 3D визуализации?

Всяка визуализация е с различен бюджет. Зависи от квадратурата и от степента на детайлизиране. Това са специфичните характеристики, определящи продължителността на разработката на проекта и трудоемкостта.

Чрез 3D визуализация може да се представи максимално точен модел, близък до реалността, отличаващ се с фотографска точност. Той ни дава реален поглед върху това как ще изглежда бъдещият ни дом, търговски обект и т.н.

Какво представлява реконструкция на обект?

Реконструкцията на сгради е основен дял от архитектурата, който представлява модернизиране или преустройство на вече изградени постройки. От особена важност за качествената реконструкция на сградата е първоначалният проект, който в повечето случаи се изготвя съвместно с поръчителя на услугата.

Съществуват редица основни правила и дейности, които трябва да бъдат спазени при стартиране на модернизацията на обекти.

Ние можем да Ви консултираме, както и да Ви помогнем през всички етапи.

Нека построим неща заедно!

При интерес от Ваша страна, не се колебайте, а се свържете с нас. Ние ще отговорим на Вашето запитване възможно най-скоро

a.ivanov@tectonic-bg.com
1303 София, бул. Александър Стамболйски №144
088 943 3587