жилищна сграда

DB

Сградата материализира визията за модерно градско жилище, като предлага луксозно изпълнение, функционалност и удобство съчетано със спокойствие, сигурност и зелена околна среда в близост до парк.

Застроена площ РЗП / кв.м.

Време за реализация / дни

Етажи

Информация за проекта

Сградата материализира визията за модерно градско жилище, като предлага луксозно изпълнение, функционалност и удобство съчетано със спокойствие, сигурност и зелена околна среда в близост до парк.  Издига се на 9 етажа над земята, като два от тях са с обществено предназначение. Обща разгъната застроена площ от 2 000 кв.м.

Предвидено е сутеренно ниво, в което са осигурени паркоместа за ползвателите, като достъпа е посредством автомобилен енергоспестяващ и безшумен асансьор. Паркоместа има предвидени и във вътрешният двор на сградата.

На всеки жилищен етаж са разположени по два тристайни апартамента с по две тераси. Материалите заложени в проекта са гранит, метал, стъкло и дърво.

Дървото е вмъкнато, за да се внесе топлота в иначе студените материали. Използвани са изцяло съвременни материали, отговарящи на европейските сертификати за довършителни работи по фасадите и в интериора.

Нека построим неща заедно!

При интерес от Ваша страна, не се колебайте, а се свържете с нас. Ние ще отговорим на Вашето запитване възможно най-скоро

a.ivanov@tectonic-bg.com
1303 София, бул. Александър Стамболйски №144
088 943 3587