Интериорен проект

Обновяване на училищни тоалетни – София

Реализацията на проекта, който изготвихме в рамките на инициативата “София избира децата”, финансирана от Столична община и сме благодарни на целия екип подкрепящ инициативата.
Надяваме се да сме успяли да подобрим средата на децата, защото те са нашето бъдеще и средата им на обитаване е от значение. Изключително сме благодарни на всички участници, защото без екипна работа, нямаше да се получи в срок. Надяваме се такива инициативи да продължават и занапред и постепенно да постигнем мечтаната за всички среда и комфорт!

Информация за проекта

Проекта за бръснарски салон е изготвен в съчетание на няколко стила, като целта е постигането на изисканост и хармония между материалите, които да подчертаят мъжествеността на мястото.Целта е постигането на бръснарски салон от ново поколение.

Място със специфичен характер и дух, което да остане запазена територия само мъже. Място, където те могат да се чувстват като у дома си, където могат да се видят с приятели, да гледат мач, да пият по бира, или просто да наминат, за да си починат от ежедневието.

Макар и малко по размери помещението позволява да се откъснеш за няколко часа. Възраждането на бръснарските салони е факт, но тази не е от онези с дамите в средна и зряла възраст, носталгични престилки и характерна и неизменна миризма.

Бара на входа позволява на посетителите да изпият по едно питие, докато чакат техният ред или просто да отпуснат, след като вече са минали през процедурата, за която са дошли. На екраните върви ски състезание, футбол или друг спорт, докато от колоните звучат джаз хитове или рок музика.

Преобладават бял и черен цвят в съчетание с дърво и тухла. По пода има черни и бели плочки с дискретните цветни елементи са няколко квадрата теракот. Като цяло дизайна е изготвен в стремеж към постигане на мъжко място.

Нека построим неща заедно!

При интерес от Ваша страна, не се колебайте, а се свържете с нас. Ние ще отговорим на Вашето запитване възможно най-скоро

a.ivanov@tectonic-bg.com
1303 София, бул. Александър Стамболйски №144
088 943 3587