Сграда със смесено предназначение

Gentiana

“Gentiana” представлява сграда със смесено предназначение разположена в кв. Изток. Обектът е ситуиран на комуникативно и видимо място и ще бъде емблематична сграда за локацията, в която се намира.

Застроена площ РЗП / кв.м.

Време за реализация / дни

Етажи

Информация за проекта

Функционално сградата е решена на 9 надземни етажа и един подземен, ателиета, офиси, магазини и гаражи и подземни гаражи, а нивата са усвоени по следния начин: На подземния етаж са разположени паркоместа евакуационно стълбище и вертикални комуникации.

На партерния етаж или кота ± 0.00 са разположени магазини и офисна част с отделен достъп. На първия етаж са разположени офис помещения с отделен достъп, както и стълбищна клетка с асансьор.

От втори до седми етаж са разположени по 3 тристайни, 2 двустайни апартамента, складови помещения и стълбищна клетка с асансьор. На осми жилищен етаж, са разположени един четиристаен, 2 тристайни и 1 двустаен апартамент, складови помещения и стълбищна клетка с асансьор. На девети или последен етаж са разположени 3 тристайни, 1 двустен апартамент, складови помещения и стълбищна клетка с асансьор.

Gentiana е съвременна жилищна сграда с елегантен и свеж дизайн, даващ нов облик на мястото, в което е ситуирана.

Нека построим неща заедно!

При интерес от Ваша страна, не се колебайте, а се свържете с нас. Ние ще отговорим на Вашето запитване възможно най-скоро

a.ivanov@tectonic-bg.com
1303 София, бул. Александър Стамболйски №144
088 943 3587