Интериорен проект

Шоурум One Coin

Интериорният проект е изготвен по желание на инвеститора и реализиран след неговото одобрение. Проекта представлява шоурум на две нива за нуждите на инвеститора и е разработен в работен вариант. 

Информация за проекта

Предвид дейността на възложителя са търсени модерни форми и възможност за излагане на продукция по максимално индивидуален начин.

За целта са обособени кътове с облицовка от мдф пана с цветни елементи използвани в цветовете на бранда. Изготвени са индивидуални носещи елементи от праховобоядисан метал, върху които да се изложат продуктите на марката.

На тавана върху носеща конструкция са реализирани мдф пана с насочващо осветление и огледала, чрез които да се постигнат допълнителни отблясъци и обем в помещението.

В средата е проектирана рецепция, на която да седи персонал, които да посреща гостите в шоурума. Рецепцията е изпълнена по индивидуален дизайн, които да се вписва в цялостния дизайн.

До рецепцията е предвидена рамка имитираща вход в мина, каквато е представената дейност на фирмата (криптовалути). В дъното на помещението е предвиден кът за сядане с изцяло индивидуални и проектирани за мястото мебели.

Масите са проектирани като отделни по-малки части върху позлатени крака. Меката мебел е с поръчкова тапицерия от естествена кожа и ретро дизайн.

Над тях е проектирано пано с логото на марката с подсветка от лед осветление. Като цяло е търсен индивидуален подход и дизайн, който да говори за марката от влизането в помещението.

Нека построим неща заедно!

При интерес от Ваша страна, не се колебайте, а се свържете с нас. Ние ще отговорим на Вашето запитване възможно най-скоро

a.ivanov@tectonic-bg.com
1303 София, бул. Александър Стамболйски №144
088 943 3587